ГУМИ - монтаж и демонтаж

ГУМИ - монтаж и демонтаж

Във Фирмата се извършва Монтаж и демонтаж на гуми с размер от 10 до 27 цола със съвременна автоматизирана машина TECO 480 TOP на фирма Teco automotive equipment, която е щадяща към джантите и е подходяща, както за големи и малки гуми, така и за нископрофилни гуми.

TECO 480 TOP стандартно е с новото и патентовано автоматично устройство TPH, което помага на оператора лесно да монтира и демонтира корави и нископрофилни гуми като Run-Flat. Машината е с две скорости на въртящата се маса и е с безкамерно устройство за надуване.

TECO 480 TOP има възможност за монтаж и демонтаж на мотоциклетни гуми.

*Повече информация за машината за монтаж и демонтаж на гуми TECO 480 TOP на фирмата Teco automotive equipment можете да видите тук и тук.

ГУМИ - балансиране

ГУМИ - балансиране

Монтираните гуми се балансират с последно поколение автоматизирана американска машина Hunter SmartWeight Pro

Баланс машина от най-висок клас!

Smart Weight е серия от машини с патентован метод за компютърно лазерно балансиране, чрез който се намаляват с 30% до 40% използваните тежести.

За разлика от традиционния метод за балансиране тук едновременно се измерват статичните и динамичните вибрационни сили, които водят до перфектно балансиране на гумите с оптимално изчислена и поставена балансираща тежест.

Smart Weight Pro е оборудвана с двойна лазерна система Hammer Head и BDC Laser Weight Indicator, чрез които се постига точно позициониране на балансиращите тежести на стоманени и алуминиеви джанти.

Извършва се диагностика на гумата и джантата за дефекти и изкривявания.

С тази система се елиминира риска от грешка на техника и намалява времето за баланс на гумата.

Правилното балансиране на гумите е от съществено значение при движение с по-високи скорости. То оказва голямо влияние върху надеждността при спиране и върху стабилността на автомобила на пътя.

Защо SmartWeight Pro прави по-добро балансиране?

Можете да разберете тук и тук.

*Повече информация за машината за баланс на гуми SmartWeight Pro на фирмата Hunter можете да видите тук и тук.Навигация в сайта:

Начало   /   Услуги   /   Автоклиматици   /   3D стенд   /   Годишни технически прегледи   /   Ремонти   /    Монтаж, демонтаж и баланс на гуми    /   Продажба на гуми   /   Смяна на масла   /   Компютърна диагностика   /   Галерия   /   Контакти


Партньори