3D стенд


Извършваните в сервиза услуги с 3D стенда за реглаж включват следните по-важни дейности:

  • - цялостна диагностика на състоянието на ходовата част – преден и заден мост;
  • - диагностика и реглаж на наклоните на осите на всички колела;
  • - диагностика и реглаж на сходимостта на преден и заден мост;
  • - проверка за износването на компонентите по окачването – накрайници, шарнири, амортисьори, тампони на носачите, спирачки и др.;
  • - проверка за луфтове и други проблеми по кормилната уредба;
  • - проверка за износването на гумите.

3D стенд за реглаж на преден и заден мост

Сервизът е оборудван с последен модел американски 3D стенд Hunter HawkEye Elite, чрез който се извършва диагностика и регулировка на ходовата част – преден и заден мост на всички леки и лекотоварни автомобили.

За стабилността на автомобила на пътя е от голямо значение правилната регулировка на наклоните на осите и сходимостта. Неправилната регулировка води до интензивно износване на гумите и влошена стабилност.

Препоръчително е при всяка смяна на гумите, след ремонт по ходовата част или кормилното управление, да се направи реглаж и да се проверява ходовата част на автомобила – накрайници, шарнири, амортисьори, тампони на носачите, спирачки и др.
*Пример за работата с Hunter HawkEye Elite стенда за реглаж на преден и заден мост можете да видите тук.Навигация в сайта:

Начало   /   Услуги   /   Автоклиматици   /    3D стенд    /   Годишни технически прегледи   /   Ремонти   /   Монтаж, демонтаж и баланс на гуми   /   Продажба на гуми   /   Смяна на масла   /   Компютърна диагностика   /   Галерия   /   Контакти


Партньори